KESÄKOULU KILJAVALLA PERUTTU

Pitkän mietinnän jälkeen jouduimme valitettavasti perumaan vuoden 2020 kesäkoulun koronavirustilanteen vuoksi. Olemme seuranneet tarkkaan epidemiatilannetta ja viranomaisten suosituksia. Nykyolosuhteissa emme pysty takaamaan suurelle, yli sadan hengen osallistujamäärälle, riittävän turvallisia olosuhteita koko viikonlopun ajaksi Kiljavalla. Olemme hyvin pahoillamme tästä aiheutuneesta vaivasta ja pettymyksestä. Palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan kaikille ilmoittautumisensa maksaneille mahdollisimman pian.

Olemme todella otettuja kesäkoulun tämänvuotisesta suosiosta ja lukuisista äärimmäisen kiinnostavista ohjelmaehdotuksista.

Suuren kiinnostuksen vuoksi tarkoituksena on järjestää syksyllä 2020 Helsingissä alkava Tutkijaliiton “Planetaarinen kommunismi” -tapahtumasarja, jonka tapahtumiin pyrimme saamaan mahdollisimman paljon kesäkoulun alkuperäistä ohjelmaa ja myös uutta sisältöä.

Ilmoitamme “Planetaarinen kommunismi” -tapahtumasarjan tarkemmasta toteutuksesta, ohjelmasta ja ajankohdasta lähiviikkojen aikana nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.