Tutkijaliiton 38. kesäkoulun aiheena on ”Vihollisia lukemassa”. Esitelmäkutsu kesäkouluun on nyt avattu.

Tutkijaliiton 37. kesäkoulu järjestetään 24.8.–26.8.2018, ja sen aiheena on ”Vihollisia lukemassa”.

Viime vuoden tapaan kesäkouluun järjestetään avoin esitelmäkutsu. Ehdota siis 30 minuutin mittaista esitelmää tai työpajaa kesäkouluun 15.4. mennessä.

TUTUSTU KESÄKOULUN ESITELMÄKUTSUUN.

Tutkijaliiton kesäkoulu on vuodesta 1980 alkaen järjestetty viikonlopun mittainen tapahtuma, jossa keskustellaan joka vuosi vaihtuvasta teemasta. Vuoden 2018 kesäkoulun tapahtumapaikkana on Ystävyyden majatalo Salossa. Kesäkoulussa on viime vuosina ollut noin 40 osallistujaa, ja sen kolmipäiväinen, monitieteinen ja monitaiteinen ohjelma muodostuu alustuksista, keskusteluista ja työpajoista. Seminaari on kaikille avoin, ja sinne kokoontuu vuosittain keskustelemaan paitsi eri tieteenalojen edustajia opiskelijoista tutkijoihin, myös taiteen parissa työskenteleviä henkilöitä ja kiinnostuneita akateemisen kentän ulkopuolelta.