Tutkijaliiton kolumnisarja luettavissa Voima-lehden sivuilla

Millainen rooli taloudella on sekä ihmisiä liikkeelle laittavana että liikettä kontrolloivana voimana? Mitä pitäisi ajatella usein kuullusta ”Rahat on loppu” -fraasista? Miten fossiilienergian käyttöön liittyvät valtakamppailut näkyvät siinä, miten puhumme maapallon ekologisesta kriisistä? Entä millä tavalla taiteilijoiden työssään kohtaamat ristiriidat ovat osa yleisempää työelämän luonnetta koskevaa muutosta?

Näihinkin kysymyksiin voi ottaa tuntumaa lukemalla Tutkijaliiton ja Tiede&edistyksen kolumnisarjaa, joka julkaistiin Voima-lehden numeroissa 08/2016-05/2017. Kolumnisarjan kaikki kirjoitukset ovat luettavissa Voiman verkkosivuilla.

Mikko Jakonen: Ministeriön linja
Tero Toivanen: Fossiilikapitalismin synty
Aino Korvensyrjä: Reunahuomioita taloudesta ja ihmisten liikkeestä
Taneli Viitahuhta: Taidetyö on prekaaria työtä
Ari Hirvonen: Hätätilasta uusi normaali