Tutkijaliiton 37. kesäkoulun aiheena on ”Tekniikka ja emansipaatio”. Esitelmäkutsu kesäkouluun on nyt avattu.

TL_Kesäkoulu_17_CFP_web

Tutkijaliiton 37. kesäkoulu järjestetään 25.–27.8.2017, ja sen aiheena on ”Tekniikka ja emansipaatio”.

Edellisistä vuosista poiketen kesäkoulun puhujaksi voi tulla myös julkisen esitelmäkutsun kautta. Ehdota siis 30 minuutin mittaista esitelmää tai työpajaa kesäkouluun 6.3. mennessä.

Tutustu kesäkoulun esitelmäkutsuun.

Tutkijaliiton kesäkoulu on vuodesta 1980 alkaen järjestetty viikonlopun mittainen tapahtuma, jossa keskustellaan joka vuosi vaihtuvasta teemasta. Vuoden 2017 kesäkoulun tapahtumapaikkana on Ystävyyden majatalo Salossa. Kesäkoulussa on viime vuosina ollut noin 40 osallistujaa, ja sen kolmipäiväinen, monitieteinen ja monitaiteinen ohjelma muodostuu alustuksista, keskusteluista ja työpajoista. Seminaari on kaikille avoin, ja sinne kokoontuu vuosittain keskustelemaan paitsi eri tieteenalojen edustajia opiskelijoista tutkijoihin, myös taiteen parissa työskenteleviä henkilöitä ja kiinnostuneita akateemisen kentän ulkopuolelta.