Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot:
Voimassa 1.11.2016 alkaen

Yleistä verkkokaupasta:
Verkkokaupan tuotteita myy Tutkijaliitto ry, y-tunnus 0276067-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja tilausvahvistus:
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.tutkijaliitto.fi -ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Jos asiakkaalle ei tule tilausvahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Tällaisissa tilanteissa on suotavaa olla yhteydessä Tutkijaliiton sähköpostiosoitteeseen . Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat:
Maksutapa valitaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, Danske Bank, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankit, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Luottokorttimaksaminen aktivoituu lähitulevaisuudessa. Maksaminen tapahtuu Checkout -maksupalvelun kautta.

Maksupalvelutarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout-maksupalvelu yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Checkout Finland Oy, Varastokatu 3 A, 33100 Tampere
Y-tunnus 2196606-6

Verkkopankit:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout-maksupalvelu yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tilauksen toimittaminen:

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Toimitusaika:
Postitamme kirjat 7 arkipäivän kuluessa tiluksen vastaanottamisesta.

Toimitustapa ja toimituskulut:
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.  Toimitamme tilaukset kirjeenä tai postipakettina, kaikki alle 3 cm paksut ja alle kilon painoiset lähetykset toimmitetaan kirjepostina.

Vaihto- ja palautusehdot:
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Tutkijaliitto ry:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Tutkijaliitto ry, Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta:
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta:
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Tutkijaliitto ry käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.  Tutkijaliitto ry sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilauksiin liittyviin asioihin, ota yhteyttä:

Tutkijaliitto ry, Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki

puh. 045 3590810