Kasvien elämä -julkkarit
29.10.2020

Keväällä 2020 julkaistun Emanuele Coccian Kasvien elämä. Sekoittumisen metafysiikkaa -kirjan (suom. Jussi Palmusaari) julkistamistilaisuus järjestetään Pasilan Kääntöpöydällä 29.10 klo 17.30 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma järjestetään lämmittämättömässä kasvihuoneessa, joten pukeuduthan l ä m p i m ä s t i !

HUOM! Tapahtumaan on erillinen ilmoittautuminen, ja tapahtumaan otetaan enintään 20 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://forms.gle/sSR21mBvG8gWKhiX8

*

ILLAN OHJELMA JA AIKATAULU

Taphtuma alkaa 17.30

klo 18-19.30 Taiteilija-tutkija Annette Arlander ja filosofi, tutkija ja kirjailija Antti Salminen keskustelevat Coccian teoksesta. Aikaa myös yhteiselle keskustelulle.

klo 19.45-20.30 kuullaan Band of Weedsin Kalle Hammin koostama dj-setti yhtyeen tuotannosta. Band of Weeds on fiktiivinen yhtye, jonka perustivat kolme ruohokasvia – pujo (Artemisia vulgaris), hevonhierakka (Rumex longifolius) ja pelto-ohdake (Cirsium arvense). Kaikki yhtyeen kappaleet perustuvat äänimateriaaliin, joka on lähtöisin näistä kasveista.

Tapahtuma päättyy klo 21.00

*

Tarjoamme paikan päällä lämmintä keittoa ja virvokkeita, mutta omat eväät ovat erittäin sallittuja.

Kirjan voit hankkia paikan päältä tai etukäteen Tutkijaliiton verkkokaupasta: https://tutkijaliitto.fi/…/kasvien-elama-sekoittumisen…/